Kamers

Nachtjeweg in Breda
Wilt u graag een nachtjeweg, en genieten van wat Breda u te bieden heeft? Onze centrale locatie maakt het mogelijk om de stad te voet te verkennen. Stadshotel de Klok is ideaal voor een nachtjeweg. Bent u op zoek naar een zakelijke overnachting? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Op zoek naar een hotelspecial voor twee?
Stadshotel de Klok heeft verschillende arrangementen, waardoor u extra kunt genieten van uw overnachting. Boek bijvoorbeeld de hotelspecial; verwen arrangement en haal het optimale uit uw bezoek aan Hotel de Klok. Bekijk onze website voor meer informatie en het overige aanbod hotelspecials!

Goedkoop overnachten in breda
Hotel de Klok beschikt over verschillende type kamers, goedkoop overnachten in Breda behoort ook zeker tot de mogelijkheden. U kunt kiezen uit drie verschillende kamer types, alle kamers beschikken over aparte bedden die aan elkaar geschoven kunnen worden. Daarnaast zijn de kamers voorzien van alle gemakken. Zoals snel en gratis draadloos internet, televisie en een kluis. Dus goedkoop overnachten in Breda? Boek nu online uw kamer!

First-class kwaliteit
Bij Hotel de Klok zijn de kamers voorzien van aparte bedden, die naar wens tegen elkaar aan geschoven kunnen worden. Elke kamer beschikt over een telefoon, flatscreen tv met afstandsbediening, wekkerradio, en gratis safe. De meeste kamers beschikken over gratis draadloos internet.

Comfort kamers
Het hotel beschikt tevens over een aantal comfort kamers. Deze kamers zijn extra ruim, voorzien van een ligbad of bieden een prachtig uitzicht over de Grote Markt.