Zalen

Vergaderen Breda

Op zoek naar een locatie om te vergaderen Breda? Gesitueerd in een monumentaal pand aan de Schoolstraat, bevindt zich Boven Breda. Deze centrumlocatie beschikt over twee multifunctionele en daglichtrijke zalen met een ruim aanbod aan audiovisuele middelen, vergaderarrangementen, bedrijfsuitje, workshops en uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner.

Bedrijfsuitje?

Deze vergaderlocaties zijn zeer geschikt voor een bedrijfsuitje en bevindt zich op enkele minuten loopafstand van Stadshotel de Klok. Boven Breda staat bekend om lekker eten en drinken in een chique, warme huiskamersfeer en haar gastgerichte aanpak. Op de begane grond, onder Boven, bevindt zich het Mexicaans Restaurant Popocatepetl. Bel gerust voor meer informatie over vergaderen in Breda.

Vergaderlocaties met overnachting

Uiteraard kunt u het gebruik van deze vergaderlocaties ook combineren met een overnachting in ons hotel. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie en prijzen op de website van Boven Breda. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en gesprek.